Acea Hosting

                                
 WWW.

Over Acea Hosting

Acea Hosting biedt sinds 2004 uiteenlopende internet diensten aan voor bedrijven, stichtingen en particulieren. Ooit begonnen als een hobby, nu uitgegroeid tot een dynamisch snel groeiend bedrijf waar enthousiasme en snelle support op de eerste plaats staan. Inmiddels hosten wij enkele honderden websites op onze servers.
 

Waarom kiezen voor Acea Hosting?

We hebben de 6 belangrijkste redenen om voor Acea Hosting te kiezen voor u op een rijtje gezet.

1 Goede bereikbaarheid

Bereikbaar

Onze afdelingen zijn 5 dagen per week telefonisch en 7 dagen per e-mail bereikbaar. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Acea Hosting maakt gebruik van de meest geavanceerde servers die tevens zijn ondergebracht in een van de veiligste datacenters van Nederland. Zo garanderen wij u dat uw website altijd online is en u altijd de beschikking heeft over uw e-mail.


2 Betrouwbaar

Betrouwbaar Acea Hosting maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken. Dit heeft tot gevolg dat er minder uitval is en uw website en e-mail optimaal bereikbaar zijn.

3 Ervaring

Ervaring

In de 8 jaar dat Acea Hosting bestaat, hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Onze ervaren medewerkers weten waar ze over praten. Ze lossen problemen snel en vakkundig op.


4 Uitgebreid assortiment

Assortiment

Alles wat u van een volwaardige hostingprovider mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Wij bieden diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten. Een kleine greep uit ons aanbod: Webhosting voor 1 website, e-mailpakketten, Virtual Private Servers (VPS) en dedicated hosting. De alles-in-1 pakketten zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik en omvatten alles wat u nodig hebt bij uw domeinnaam: webhosting en e-mail.


5 Eenvoudig te bestellen

Bestellen

U kunt online, via een geavanceerd automatisch systeem, binnen enkele stappen uw gewenste product of dienst bestellen. Er komt geen papierwerk aan te pas, waardoor uw bestelling snel en gemakkelijk wordt geregeld. Via MijnAcea bestellen klanten in een handomdraai extra diensten.


6 MijnAcea

MijnAcea

MijnAcea is uw eigen, persoonlijke, online portal waar u uw administratie24uur per dag 365 dagen per jaar kunt inzien en bijhouden.U vindt alle belangrijke gegevens omtrent uw diensten en bestellingen bij Acea Hosting terug in MijnAcea. Dit betekent dat u minder contact met Acea Hosting hoeft op te nemen en alles via MijnAcea kunt regelen. Ook voor het bestellen en upgraden van extra diensten bent u op MijnAcea aan het juiste adres

Sub Menu

Login MijnAcea

Overige gegevens:

KvK nummer : 01 10 93 90
BTW nummer: NL 0184 88 547 - B01

Algemene voorwaarden: algvw.
Bank: ABN AMRO 50.28.23.461

Adresgegevens:

Acea Hosting
Jol 4
8446 EZ HEERENVEEN
Tel: 0513 - 820 115
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.