Check jouw domein

En registreer direct online

DOMEIN1 JAAR2 JAREN10 JAARVERNIEUWENTRANSFERWHOIS PRIVACYCPANEL TOEGANGBESTEL
.nl€ 12,99€ 21,-€ 100,-€ 12,99€ 12,99€ 10,-€ 2,50BESTEL
.com€ 17,-€ 28,-€ 130,-€ 17,-€ 17,-€ 10,-€ 2,50BESTEL
.org€ 15,-€ 28,-€ 130,-€ 15,-€ 15,-€ 10,-€ 2,50BESTEL
.be€ 15,-€ 28,-€ 130,-€ 15,-€ 15,-€ 10,-€ 2,50BESTEL
.eu€ 22,-€ 40,-€ 200,-€ 22,-€ 22,-€ 10,-€ 2,50BESTEL
.frl€ 37,-€ 70,-€ 350,-€ 37,-€ 37,-€ 10,-€ 2,50BESTEL

Registreer online jouw domeinnaam

Registreer jouw domeinnaam

Een domeinnaam is een uniek adres op internet. Een goedgekozen domeinnaam geeft uw klanten vertrouwen en zorgt dat uw website makkelijk te vinden is op internet. Een domeinnaam straalt bovendien professionaliteit uit en vergroot uw commerciële mogelijkheden!

De registratie van een domeinnaam, betekent niet automatisch dat u ruimte heeft voor uw website. Een domeinnaam is slechts een adres. Om uw website achter de domeinnaam te laten verschijnen, dient er een koppeling gemaakt te worden tussen de website en de domeinnaam. Hiervoor kunt u bij Acea Hosting ruimte huren voor uw website met een hosting abonnement

Overige extensies

Staat de door u gewenste extensie er niet bij? Stuur ons dan een email met u vraag en wij zullen u binnen 24 uur voorzien van het antwoord.

Als u (nog) geen ruimte wilt huren voor uw website, kunt u uw domeinnaam (voorlopig) laten reserveren of doorwijzen naar een andere website. U heeft de keuze uit “URL forwarding” en “IP forwarding”

Domeinregistratie

De registratie van Nederlandse domeinnamen eindigen op .nl en worden beheerd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Acea Hosting kan deze .nl domeinnamen tegen voordelige tarieven registreren, voor zowel bedrijven als individuele personen.

De registratie van internationale domeinnamen eindigend op .com, .net, .org, .info, en .biz worden beheerd en toegekend door bedrijven in de VS. Acea hosting kan ook internationale domeinnamen registreren, net als landspecifieke domeinnamen eindigend op bijvoorbeeld .be (België).

Frequently Asked Questions

Per 1 januari 2014 heeft de SIDN het verhuizen van .nl domeinen gratis gemaakt. Omdat hierdoor nogal wat verwarring ontstond doordat er soms onmiddellijk na de verhuizing een nieuwe factuur gegenereerd werd voor de verlenging en om problemen te voorkomen met domein die eigenlijk verlengd hadden moeten worden op de dag dat ze verhuisd werden hebben we besloten onmiddellijk alle domeinen een jaar te verlengen bij de verhuizing. U betaalt bij het verhuizen van een .nl domein naar Acea Hosting niet voor de verhuizing maar voor een jaar registratie die wordt toegevoegd aan de periode dat uw domein nog geldig was. Hiermee bent u beter af dan de situatie van voor 1 januari 2014 waar voor een verhuizing betaald moest worden en de registratieperiod die mogelijk nog op het domein aanwezig was verviel.

Via de Whois kan iedereen in principe de registrant van een domein achterhalen. Zo worden je naam, email en in sommige gevallen je adres vermeldt. Via Id Protect (ook wel 'privacy protect of anonieme Whois genoemd) kun je ervoor zorgen dat persoonsgegevens in de Whois niet meer naar jou wijzen. Id protect is beschikbaar voor de volgende extenties: .nl .com. .net.org en .info Andere extenties bieden deze dienst niet.

Een EPP code heeft u voor uw domein nodig wanneer u deze wilt verhuizen. Login bij uw account op www.mijnacea.nl, ga naar "Domeinen" en klik achter het domein op het moersleutel symbooltje of het groene vlak 'Active'. onder "Beheer tools" vind u de optie om uw EPP code op te vragen. Deactiveer ook het registrar lock (tab registrar lock)

Indien gewenst kunt u de data die opgenomen is in de WHOIS database van de domeinregistry wijzigen via ons klantenpaneel Kies uit het menu: Domeinen -> mijn domeinen Klik op 'Beheer Domein' vervolgens op 'Beheer tools' en kies 'Contact gegevens' Hier kunt u de gegevens aanpassen die na enkele uren zichtbaar worden in de WHOIS database.