Registreer voordelig jouw domeinnaam.
Check of jouw domeinnaam nog beschikbaar is.

Registreer uw eigen domeinnaam

Een domeinnaam is een uniek adres op internet. Een goedgekozen domeinnaam geeft uw klanten vertrouwen en zorgt dat uw website makkelijk te vinden is op internet. Een domeinnaam straalt bovendien professionaliteit uit en vergroot uw commerciële mogelijkheden!

.nl

12

Per Jaar

.com

15

Per Jaar

.be

15

Per Jaar

.eu

22

Per Jaar

.org

15

Per Jaar

Overige extensies

Staat de door u gewenste extensie er niet bij? Stuur ons dan een email met u vraag en wij zullen u binnen 24 uur voorzien van het antwoord.

Alle domeinnamen worden realtime geregistreerd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

De registratie van een domeinnaam, betekent niet automatisch dat u ruimte heeft voor uw website. Een domeinnaam is slechts een adres. Om uw website achter de domeinnaam te laten verschijnen, dient er een koppeling gemaakt te worden tussen de website en de domeinnaam. Hiervoor kunt u bij Acea Hosting ruimte huren voor uw website met een hosting abonnement.

Als u (nog) geen ruimte wilt huren voor uw website, kunt u uw domeinaam (voorlopig) laten reserveren of doorwijzen naar een andere website. U heeft de keuze uit “URL forwarding” en “IP forwarding”

Realtime domein registratie!

Nadat wij de bestelling hebben ontvangen wordt deze na ontvangst van de betaling direct online afgewikkeld.

Waarom Acea Hosting?

Snelle en vakkundige support.
Direct online dus gelijk beginnen.
Ruim 6500 domeinnamen geregistreerd.
Toch nog vragen? bel ons direct op 0513 – 820115

Domein registratie

De registratie van Nederlandse domeinnamen eindigen op .nl en worden beheerd door de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Acea Hosting kan deze .nl domeinnamen tegen voordelige tarieven registreren, voor zowel bedrijven als individuele personen.

De registratie van internationale domeinnamen eindigend op .com, .net, .org, .info, en .biz worden beheerd en toegekend door bedrijven in de VS. Acea hosting kan ook internationale domeinnamen registreren, net als landspecifieke domeinnamen eindigend op bijvoorbeeld .be (België).