Over Acea Hosting

Sinds 2004 staat Acea Hosting synoniem voor betrouwbare dienstverlening op het gebied van: webhosting, domeinregistraties, Joomla, & WordPress hosting, voor particulieren én voor het MKB. Laat u zich door ons adviseren, over maatwerkoplossingen voor uw Joomla, Magento of WordPress project.

Kiest u voor de hosting diensten van Acea hosting, dan bent u verzekerd van een uitstekende service en dienstverlening. Wij hanteren een duidelijke en No Nonsense instelling, waarbij uw hosting aanvragen op werkdagen direct of uiterlijk binnen 24 uur gereed zijn, domeinnaamregistraties worden, direct online afgewikkeld.

Acea hosting levert al ruim 9 jaar diensten op het gebied van: domeinregistraties web, reseller en VPS/VDS hosting.

Zo bieden wij onze klanten een stabiele web omgeving voor websites en registreren wij (bijna) iedere domeinnaam.

Mocht het zo zijn dat uw wens / oplossing niet genoemd staat op deze website, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken via de deze pagina. Kijk ook eens op onze actie pagina voor “scherpe” aanbiedingen !

Acea Hosting | Our Space Your Place

Geregistreerde domeinnamen
Geregistreerde klanten
Actief op de Hosting markt

Goede bereikbaarheid

Onze afdelingen zijn 5 dagen per week telefonisch en 7 dagen per e-mail bereikbaar. Heeft u vragen, opmerkingen of problemen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Acea Hosting maakt gebruik van de meest geavanceerde servers die tevens zijn ondergebracht in een van de veiligste datacenters van Nederland. Zo garanderen wij u dat uw website altijd online is en u altijd de beschikking heeft over uw e-mai

MijnAcea

MijnAcea is uw eigen, persoonlijke, online portal waar u uw administratie24uur per dag 365 dagen per jaar kunt inzien en bijhouden.U vindt alle belangrijke gegevens omtrent uw diensten en bestellingen bij Acea Hosting terug in MijnAcea. Dit betekent dat u minder contact met Acea Hosting hoeft op te nemen en alles via MijnAcea kunt regelen. Ook voor het bestellen en upgraden van extra diensten bent u op MijnAcea aan het juiste adres

Uitgebreid assortiment

Alles wat u van een volwaardige hostingprovider mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Wij bieden diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten. Een kleine greep uit ons aanbod: Webhosting voor 1 website, e-mailpakketten, Virtual Private Servers (VPS) en dedicated hosting. De alles-in-1 pakketten zijn gemakkelijk en eenvoudig in gebruik en omvatten alles wat u nodig hebt bij uw domeinnaam: webhosting en e-mail.

Ervaring

In de 10 jaar dat Acea Hosting bestaat, hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Onze ervaren medewerkers weten waar ze over praten. Ze lossen problemen snel en vakkundig op.

Betrouwbaar

Acea Hosting maakt voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken. Dit heeft tot gevolg dat er minder uitval is en uw website en e-mail optimaal bereikbaar zijn.

Eenvoudig te bestellen

U kunt online, via een geavanceerd automatisch systeem, binnen enkele stappen uw gewenste product of dienst bestellen. Er komt geen papierwerk aan te pas, waardoor uw bestelling snel en gemakkelijk wordt geregeld. Via MijnAcea bestellen klanten in een handomdraai extra diensten.