SSL staat voor Secure Sockets Layer.

Een SSL logo van GeoTrust is een kenmerk van vertrouwen op het internet. SSL staat voor Secure Sockets Layer, ook wel SSL certificaat of secure ssl genoemd.  SSL certificaten voor Google https website.

Google heeft aangegeven om SSL beveiligde domeinnamen hoger in de zoekresultaten te plaatsen dan de normale domeinnamen. Het algoritme van zoekmachinegigant Google zal gaan controleren of sites via https (het TLS protcol om precies te zijn)  bereikbaar zijn. Als gevolg daarvan zullen websites die gebruik maken van een SSL certificaat (https-toegang) een hogere positie gaan veroveren in de zoekmachine.

Google’s tips om HTTPS te implementeren

 • Bepaal wat voor type certificaat je nodig hebt: single, multi-domain of een wildcard certificaat
 • Gebruik een 2048-bit versleuteld certificaat
 • Gebruik relative URLs voor assets die op hetzelfde beveiligde domein leven
 • Gebruik protocal relative URLs voor alle andere domeinen
 • Zorg ervoor dat de HTTPS website niet geblokkeerd wordt door Robots.txt
 • Sta zoekmachines toe uw website te indexeren

Junior SSLvoor Goolge https

35

Per Jaar
 • voor Goolge https
 • Gratis installatie
 • inclusief 1 ip adres

Basic SSL

135

Per Jaar
 • Voor middelgrote webshops
 • Gratis installatie
 • inclusief 1 ip adres

EV SSL

240

Per Jaar
 • Groene balk (SSL)
 • Gratis installatie
 • inclusief 1 ip adres

SSL certificaten

Nadat wij de bestelling voor jou SSL certificaat hebben ontvangen wordt deze na ontvangst van de betaling direct afgewikkeld en gratis geïnstalleerd op je website.

Waarom Acea Hosting?

Snelle en vakkundige support.
Direct online dus gelijk beginnen.
Ruim 2500 tevreden klanten.
Toch nog vragen? bel ons direct op 0513 – 820115

Wat zijn SSL certificaten?

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Keuze tussen verschillende certificaten

Een enkel domein certificaat is alleen geldig voor één enkele domeinnaam.  Dus of alleen aceahosting.nl of alleen www.aceahosting.nl of alleen sub.aceahosting.nl. Echter veel enkel domein certificaten worden geleverd met een extra domein waardoor ze geldig zijn voor zowel met als zonder ‘www.’ voor de domeinnaam. Per certificaat wordt vermeld of dit het geval is.

SSL certificaat bestellen

Voor het bestellen van een eigen SSL certificaat verzoeken wij je contact met ons op te nemen, om zo samen te bepalen welk SSL certificaat past bij de behoefte.

Met een wildcard kunt u een certificaat in één keer voor meerdere subdomeinen gebruiken (*.aceahosting.nl). U hoeft dus geen apart certificaat aan te schaffen voor elk (nieuw) subdomein.

Voordelige certificaten waarbij alleen de domeinnaamhouder wordt gecontroleerd. Door het ontbreken van bedrijfsgegevens vooral geschikt voor situaties waarbij gegevens veilig verzonden moeten worden maar waarbij de identiteit van de website minder belangrijk is.

Geeft eindgebruikers het bewijs dat het bedrijf ook werkelijk eigenaar is van de website en dat deze gecontroleerd is door een Certificaat Autoriteit (CA). Naast de domeinnaam wordt dus ook het bedrijf zelf geïdentificeerd. Geschikt voor publieke websites en kleine webshops.

Uitgebreide Validatieprocedure volgens de EV (Extended Validation) richtlijnen. Door de groene adresbalk stralen websites met een EV certificaat meer vertrouwen uit. Uitermate geschikt voor financiële instellingen en webshops.