Joomla Open Source

Joomla is met 35 miljoen downloads de op één na populairste websitemaker ter wereld en hoeft qua populariteit alleen WordPress voor zich te dulden. Joomla is een veelzijdig websitepakket voor praktisch elk type website. Het grootste voordeel van Joomla is dat je geen technische kennis nodig hebt om een website op te zetten. Heel wat verenigingen, ondernemingen en overheden gebruiken Joomla om hun websites te bouwen. Acea Hosting installeert Joomla gratis op jou webhosting pakket.

Aanpassen aan jouw wensen

Joomla wordt vooral gezien als flexibel. Je voegt eenvoudig functionaliteit toe met de meer dan 7.000 beschikbare extensies. Via templates kun je de complete look and feel van je website volledig aanpassen aan jouw wensen. Met het hosting pakket voor Joomla 3.0 kan je zonder enige technische kennis een professionele website realiseren.

Supersnel online

Joomla is vanuit het controlepaneel Installatron in één klik gratis te installeren en is beschikbaar op elk Joomla Hostingpakket vanaf € 2,50 per maand.

Joomla Bestellen

Joomla Hosting in het kort

  • Vanaf € 2,50 per maand
  • Spam-, virus- en malwarefiltering
  • Professionele Helpdesk
  • 30 dagen R1Soft back-ups
  • Realtime domeinregistraties
  • cPanel Controle Paneel
  • ruim 3000 Joomla sites gehost

Stap voor stap je domeinnaam verhuizen

Huidige provider

Stel je huidige provider op de hoogte van de verhuizing van je domeinnaam. Het is belangrijk dat je hierbij rekening houdt met een mogelijke opzegtermijn.

Autorisatiecode

Vraag de autorisatiecode voor je domeinnaam op bij je huidige provider. Deze code is nodig voor het starten van een domein-verhuizing.

Domeinchecker

Zodra je de autorisatiecode hebt bemachtigd, dien je je domein-naam in onze checker in te vullen. Vervolgens klik je op ‘verhuizen’ en volg je de stappen.

Start verhuizing

Wanneer je het bestelproces bent doorlopen wordt de verhuizing gestart en in de meeste gevallen in realtime uitgevoerd. Welkom bij Acea Hosting!