2843 Websites gingen u voor

Acea Hosting, No Nonsense dienstverlening, ook in de weekenden! wij zijn zeer content met de service en dienstverlening, altijd snel response en oplossingen zeer aan te bevelen voor een ieder die waarde hecht aan een „Partner”in Hosting

Carlo Kuiper,www.customkitchen.nl

Ik heb drie website's draaien bij Acea Hosting en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde diensten. Ook de technische ondersteuning bij het oplossen van eventuele problemen, zelfs als die aan mijzelf te wijten bleken te zijn, is boven verwachting! Een informele prettige samenwerking, snelle reactie tijden, zelfs op tijden dat ik het niet verwachte, bij voorkomende problemen!

Henk de Gans,

Acea Hosting is erg klantgericht. Als er één ICT-club is die heeft begrepen wat 'problem management' is dan is dat Acea Hosting. Snel, effectief en vriendelijk.

Piter van der Woude

“Wanneer aan Acea Hosting een website- of e-mail gerelateerd probleem wordt voorgelegd, wordt er altijd naar een oplossing met je gezocht. Zelfs wanneer blijkt dit het probleem elders ligt”

Angelo (A.B.A.D.) van Nies

"Na een probleem met mijn website, heb ik de helpdesk van Acea Hosting gebeld. Leo ging er direct mee aan de slag, en binnen het uur werkte mijn website weer optimaal. Super dat het zo snel werd aangepakt en opgelost!"

Talia Hartmann

Sinds twee jaar hosten wij onze website bij Acea Hosting. Mijn ervaringen zijn zeer positief. Het is voor ons belangrijk dat de website continu online is. De korte lijnen en de zeer adequate reactie van Acea Hosting bij een vraag of storing zijn zeer prettig. Ik raad dit hosting bedrijf van harte aan!

Fred Siebers

AMDK vermogensbeheer heeft gekozen voor Acea hosting, omdat wij de vrijheid hebben om onze website op onze eigen manier in te kunnen vullen. Daarnaast wordt onze mail via exchange op server van Acea hosting uitstekend afgehandeld. Daarnaast de flexibiliteit bij afnemen van een exchange account, gebruik van outlook indien nodig.

Andre Kamstra

Wij zijn met ons bedrijf voor een groot deel afhankelijk van het internet. Mensen willen keukenrenovatie, ze zoeken en ze vinden ons. Daardoor krijgen we opdrachten en werk. Het is fijn en rustgevend te weten dat de hosting van onze site bij Acea in vertrouwde en deskundige handen is. Josh Haijer, Webmaster De Keukenvernieuwers

Josh Haijer

Prima service, altijd vlot en behulpzaam!

W V J Woittiez