Category: Na 18 jaar stopt Acea Hosting

ls het handmatig migreren van je website te ingewikkeld lijkt, zijn er gelukkig veel gratis WordPress migratieplugins beschikbaar. De plugins verzorgen het migratieproces en verzekeren je er evenwel van dat alle essentiële beveiligingsstappen worden doorlopen. Vergeet echter niet alsnog een back-up te maken. Hieronder vind je een kleine lijst van migratietools.

WordPress Move
De WordPress migratieplugin WordPress Move is erg gemakkelijk en intuïtief in gebruik. De migration-assistent maakt een complete verhuizing van de website mogelijk, evenals het veranderen van het domein en het overzetten van databases. Daarnaast dient WordPress Move als back-up tool.

All-in-One WP Migration
Zoals de naam al zegt is de All-in-One WP Migration tool een totaaloplossing voor WordPress migratie. De plugin exporteert de complete database en alle gegevens, plugins en thema’s in één keer.

WordPress Clone by WordPress Academy
De plugin WordPress Clone is waarschijnlijk de snelste en makkelijkste tool om je WordPress website mee te verhuizen. Je kunt de plugin bovendien gebruiken om je website naar/van een lokale server te verhuizen, om zo kopieën te creëren van je website voor ontwikkelings- of testdoeleinden.

WordPress Duplicator
De WordPress Duplicator maakt duplicatie van een blog mogelijk, evenals het overzetten van de website van server A naar server B. Deze geavanceerde tool is echter niet geschikt voor WordPress leken; hij is eerder bedoeld voor ontwikkelaars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

  Archives

  Categories

  • No categories

  Recent Comments

   Archives

   Categories

   • No categories