WordPress de grootste

Met bijna 73 miljoen gebruikers is WordPress de meest populaire CMS websitemaker ter wereld. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor je zonder technische kennis razendsnel jouw eigen website, blog of webwinkel maakt.

Wat is WordPress? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen.

Uniek en opvallend

Vanzelfsprekend wil je dat jouw website uniek is. Met gratis WordPress themes kun je het uiterlijk van je website volledig aanpassen naar jouw wensen. Door middel van duizenden gratis plugins voeg je nieuwe functionaliteit aan jouw website. Zo heb je de vrijheid om alles te doen met je website, wat je ook wilt.

Supersnel online

WordPress is vanuit het controlepaneel Installatron in één klik gratis te installeren en is beschikbaar op elk WordPress Hostingpakket vanaf € 2,50 per maand.

WordPress Bestellen

WordPress Hosting in het kort

  • Vanaf € 2,50 per maand
  • Spam-, virus- en malwarefiltering
  • Professionele Helpdesk
  • 30 dagen R1Soft back-ups
  • Realtime domeinregistraties
  • cPanel Controle Paneel
  • ruim 1250 WordPress sites gehost

Stap voor stap je domeinnaam verhuizen

Huidige provider

Stel je huidige provider op de hoogte van de verhuizing van je domeinnaam. Het is belangrijk dat je hierbij rekening houdt met een mogelijke opzegtermijn.

Autorisatiecode

Vraag de autorisatiecode voor je domeinnaam op bij je huidige provider. Deze code is nodig voor het starten van een domein-verhuizing.

Domeinchecker

Zodra je de autorisatiecode hebt bemachtigd, dien je je domein-naam in onze checker in te vullen. Vervolgens klik je op ‘verhuizen’ en volg je de stappen.

Start verhuizing

Wanneer je het bestelproces bent doorlopen wordt de verhuizing gestart en in de meeste gevallen in realtime uitgevoerd.
Welkom bij Acea Hosting!